Standbouw

Je wilt deelnemen aan een beurs, maar waar te beginnen? Of jullie hebben al vaker deelgenomen maar je bent toe aan vernieuwing?

Het huren van een standruimte kost behoorlijk wat geld. Des te belangrijker dus om te zorgen dat je daar het uiterste uithaalt. Hoe zorg je dat jouw stand opvalt, hoe trek je de aandacht van de deelnemer, hoe zorg je dat je personeel actief aanwezig is? En wie gaat dat allemaal regelen?

Recht door Zee heeft tientallen jaren ervaring in de standbouw. Wij begeleiden desgewenst het gehele traject. Van het reserveren van de standruimte, het ontwerpen van de visuals tot het inrichten en aankleden van de stand. Jij hoeft enkel je stropdas nog recht te trekken om geheel relaxed de stand te bemannen als de beurs begint. Voor de rest niks om je druk om te maken. Toch liever ook zelf de handen uit de mouwen? Ook dan zijn er tal van mogelijkheden natuurlijk. We kijken graag samen met jou wat het beste bij jullie past. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie

Benieuwd wat we nog meer allemaal voor u kunnen betekenen? Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op.